Telefon: 0744.490243 | E-mail: magazinfoto@andreasfoto.ro

Andreas Foto Digital laborator foto digital

Album Valentine's Day

Cadoul perfect pentru jumatatea ta!

album foto valentines day

Vrei sa iti surprinti iubitul sau iubita cu un cadou special?
Nimic mai simplu trimite-ne cateva poze si noi vom crea un album foto tip carte deosebit. Noi iti propunem realizarea unui album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau coperta din print foto.
Fa o selectie cu pozele pe care vrei sa le folosesti in album, timite-le utilizand wetransfer.com la adresa noastra de email magazinfoto@andreasfoto.ro, completeaza formularul de mai jos cu cat mai multe detalii, noi realizam asezarea lor in pagina (grafica) si ti-le trimitem pentru aprobare dupa care il printam si ti-l livram.
In cazul in care sunt fotografii printate vechi le scanam le prelucram si le pregatim pentru utilizarea in album, ni-le poti trimite prin curier pentru provincie sau venim noi si le preluam pentru Bucuresti.
Termenul de executie este intre 48 - 72 ore in functie de volumul de lucru.
Modalitatea noastra de lucru este urmatoare: pentru Bucuresti valoare comenzi trebuie sa fie mai mare de 100 lei, daca indepliniti aceasta conditie venim la dvs. va preluam comanda o procesam si pe urma o livram.
Iar pentru orasele din provincie exista varianta de a ne trimite cu ajutorul unei firme de curierat (Fun Curier, Nemo Curier sau alta) comanda dvs., noi o procesam si o livram. Mentionam ca valoarea minima a comenzi trebuie sa fie de 100 lei si costurile de transport sunt suportate de catre dvs. Mai jos iti prezentam cateva modele si lista de preturi.